پوشش فلزات بابایی

آبکاری فلزات

پوشش فلزات بابایی

آبکاری فلزات

۴ مطلب در ارديبهشت ۱۳۹۹ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

به منظور آشنایی با قطعه سازی الکترولیتی (Electroforming) بهتر است ابتدا بدانید که این روش با آبکاری الکتریکی متفاوت است. جالب است بدانید که هر دوی این روش ها از طریق فرآیند الکترود سازی صورت می پذیرند. در حالت کلی تر می توان گفت که در طی این فرآیند رسوب فلز بر سطح یک جسم هادی اعمال می گردد. قطعات آند و کاتد موجود در این روش در حمامی الکترولیتی حاوی نمک و فلز صفحه شناور می شوند. سپس جریانی الکتریکی و مستقیم از محلول مذکور عبور کرده و موجبات انتقال یون های فلزی به سطح کاتد را فراهم می سازد. بدین ترتیب آبکاری فلز انجام می شود.

قطعه سازی الکترولیتی روش فرم دادن به فلز از طریق قراردهی فلز به وسیله الکترود بر سطح قطعه مورد نظر می باشد. توجه داشته باشید حمامی که به منظور قراردهی فلزاتی همچون نیکل، طلا و مس مورد استفاده قرار می گیرد، بر روی سطح الگو رسانا (مندرل) است.

در صنعت آبکاری در این نوع قطعه سازی امکان تعیین ضخامت لایه ایجاد شده بر روی سطح مورد نظر از جانب مشتری وجود دارد. مندرل نام مدلی است که به فلزات ساخته شده به این روش اطلاق می گردد. مندرل را که از مناطق هادی و غیر هادی ساخته می شود، پس از انجام فرآیند آبکاری حذف می کنند. لازم به ذکر است که فلز فقط در مناطق هادی ذخیره شده و حذف آن از مندرل به سهولت رخ می دهد. بدین ترتیب محصولی مستقل با شکلی دلخواه با سوراخ، با فرج و یا هر شکلی که مشتری تمایل داشته باشد، ساخته می شود.

حال شاید این سوال ذهنتان را به خود مشغول کرده باشد که تفاوت آبکاری الکتریکی و قطعه سازی الکترولیتی چیست؟

جالب است بدانید که در آبکاری الکتریکی، فلز مورد نظر با رسوب بر سطح قطعه و تبدیل به پوشش به بخشی از محصول به دست آمده مبدل می گردد. اما در قطعه سازی الکترولیتی (Electroforming) مندرل از محصول نهایی جدا شده و حذف می شود. پس از حذف مندرل، جسم باقی مانده را با به کارگیری فرآیند الکترود سازی تولید می کنند. گاهی پس از انجام این کار سطح مورد نظر را به منظور بهبود مقاومت در برابر شرایطی نظیر خوردگی و پوسیدگی و همچنین با هدف زیبایی پوشش دهی و یا به عبارت دیگر آبکاری می کنند.

قطعه سازی الکترولیتی (Electroforming)

قطعه سازی الکترولیتی (Electroforming)

روش های انجام فرآیند قطعه سازی الکترولیتی

قطعه سازی الکترولیتی (Electroforming) که از آن تحت عنوان الکترو فرمینگ نیز یاد می شود، با به کارگیری یک حمام الکترولیت به منظور نشاندن فلزات شکل پذیری نظیر نیکل با استفاده از الکتریک بر روی سطوحی دارای طرح و رسانا همچون استیل ضد زنگ صورت می پذیرد. پس از این که رسوب ایجاد شده بر روی سطح مورد نظر به ضخامت کافی و مد نظر رسید، الکتروفرم اصلی را از لایه پیشین جداسازی می نمایند. این روش موجبات تکثیر دارای کیفیت قابل قبول از قطعه پایه را فراهم نموده و امکان تولید با کیفیت در عین هزینه های واحد بسیار پایین، تکرار پذیری زیاد و عملیات کنترل قابل قبول و در سطح عالی را میسر می سازد.

همان گونه که پیش تر نیز اشاره کردیم، در این روش آند فلزی به صورت یونی در محلول الکترولیت حل و سپس بر روی کاتد که در این جا مندرل نامیده می شود، رسوب می نماید. پس از این که ضخامت لایه به حد دلخواه و قابل قبول رسید، به جداسازی رسوب از سطح مندرل پرداخته و پس از آن به صورت قطعه ای مستقل مورد استفاده قرار می گیرد. غالبا این روش را زمانی مورد استفاده قرار می دهند که امکان تولید قطعات فلزی با به کارگیری روش های اعمال کار مکانیکی وجود نداشته باشد.

تکنولوژی انجام قطعه سازی الکترولیتی

همان گونه که قبل تر گفتیم، قطعه سازی الکترولیتی (Electroforming) با به کارگیری حمامی الکترولیت و استفاده از الکتریک صورت می پذیرد.

کاربرد قطعه سازی الکترولیتی

این روش پوشش فلزات را غالبا به منظور انجام کارهای صنعتی مورد استفاده قرار می دهند. یکی از اساسی ترین کاربردهای این نوع قطعه سازی ساخت جواهرات و کارهای تزیینی است.

آبکاری الکتریکی

آبکاری الکتریکی – پوشش فلزات بابایی

مزایا و معایب

یکی از اصلی ترین مزایای این روش آبکاری فلزات تکثیر یک میکرومتری شکل خارجی مندرل می باشد. این روش در صورتی که قطعه مورد نظر تلرانس بسیار دقیقی داشته و دارای پیچیدگی و وزن پایین باشد، موثر تر از سایر روش های شکل دهی به قطعات فلزی نظیر ریخته گری، ماشین کاری و… می باشد.

فلزات به دست آمده از این روش بسیار خالص بوده و در مقایسه با فلزات گل نرده ای شکل خواص برتری دارند، علت این امر نیز ساختار کریستالی تصفیه شده آن می باشد. همچنین با به کارگیری روش قطعه سازی الکترولیتی  (Electroforming) می توان طیف بسیار گسترده و گوناگونی از اشکال و ابعاد را تولید کرد. از دیگر مزایای مهم این روش می توان به فرآیند تولید افزودنی و اتم به اتم، دارا بودن ابعاد بزرگ، ابعاد دقیق سوراخ ها، قابلیت ایجاد سوراخ با ابعاد در حد میکرون، عدم وجود تنش، قابلیت ایجاد لبه های تیز و… اشاره نمود.

 

آبکاری فلزات بابایی، تجربه ای نو و موفق!

پوشش دهی فلزات بابایی یکی از معتبرترین مراکز انجام متنوع ترین روش آبکاری فلزات می باشد که مفتخر است با اخذ کمترین هزینه آبکاری فلزات، بهترین خدمات را ارائه می دهد. با اعتماد به پوشش فلزات بابایی مناسب ترین قیمت آبکاری فلزات، مرغوب ترین ها را هدیه بگیرید!

  • پوشش فلزات بابایی بابایی
  • ۰
  • ۰

پوشش پودری (Powder Coating)

پوشش پودری (Powder Coatingکه امروزه استفاده از آن در میان صنایع گوناگون بسیار رایج می باشد، حاوی رنگدانه ها و افزودنی های پراکنده شده در یک بایندر سازنده فیلم است که به شکل پودرهای دانه ریز ساخته می شود. این دسته از پودرها را با استفاده از یک تفنگ الکترواستاتیکی بر روی سطح قطعه فلزی مورد نظر می پاشند.

مکانیزم این عمل به این صورت است که ذرات تشکیل دهنده پودر به محض قرارگیری در مخزن تفنگ الکترو استاتیکی موجود باردار می شوند. این ذرات باردار موجب ایجاد لایه ای چسبنده بر روی سطح مورد نظر می گردند. سپس لایه ایجاد شده از کوره ای داغ عبور داده شده و ذرات پودری آن در اثر حرارت موجود ذوب شده و بعد از این که چسبندگی قابل قبولی در میان آن ها ایجاد شد، پوششی دارای سختی و دوام بسیار زیاد که در عین حال غیر قابل انحلال نیز می باشد، بر روی سطح مورد نظر به وجود می آید.

لازم به ذکر است که اصطلاح پوشش پودری بر دو نوع پوشش پخت شده و پوشش پودری دلالت دارد. اما در صورتی که واژه ترم پودر پوششی استفاده گردد، منظور حالت پودری می باشد. پوشش پودری (Powder Coating) را امروزه به جای رنگ های معمولی کوره ای که بر پایه حلال صنعتی بوده، به عنوان پوشش های فاقد حلال مورد استفاده قرار می دهند. جالب است بدانید که هنوز هم مقایسه این روش ها با یکدیگر ادامه دارد!

به عنوان تعریفی جامع از پوشش پودری می توان گفت:

این نوع پوشش لایه ای حفاظت کننده بر روی دسته ای از مواد می باشد که نیاز است در برابر شرایطی همچون خوردگی مقاوم گردند. این روش که موجب ایجاد لایه ای ارتجاعی بر روی سطح مورد نظر می گردد، فرآیندی خشک و یا به عبارت دیگر جامد می باشد. این در حالی است که سایر روش های مورد استفاده در صنعت آبکاری به صورت مایع به کار گرفته می شوند.

حال شاید این سوال ذهنتان را به خود مشغول ساخته باشد که چرا پوشش های پودری را به صورت خشک مورد استفاده قرار می دهند ؟!

این دسته از پوشش فلزات را از آن جهت که از توانایی به کارگیری الکترواستاتیک به منظور چسباندن مواد پوشش دهنده بر وی سطح مورد نظر برخوردار هستند، به صورت خشک به کار می گیرند. این پوشش ها در رنگ ها، ترکیبات و ضخامت های متنوع ارائه می گردند.

روش های انجام فرآیند پوشش پودری

رایج ترین روش به منظور انجام پوشش پودری (Powder Coating) به کارگیری اسلحه افشانه ای می باشد. در این روش ضمن القای بار الکتریکی به ذرات پودر موجب حرکت رو به جلوی آن ها در سطح فلز مورد نظر می گردد. این سطح جاذب ذرات دارای بار الکتریکی بوده و زمینه شکل گیری پیوند را فراهم می سازد.

پس از این که پوشش فوق الذکر در سطح قطعه مذکور ایجاد شد، آن را راهی کوره پخت می کنند. گرمای فراهم شده در این کوره زمینه چسبیدن و پیوند پودر را مهیا ساخته و سبب می شود بدون احتیاج به بارهای الکتریکی به سطح پایه بچسبند. گفتنی است که به این منظور از نور ماوراء بنفش نیز استفاده می کنند.

یکی دیگر از روش های انجام پوشش پودری (Powder Coating) به کارگیری بسترهای سیال به این منظور می باشد. برای انجام این فرآیند ماده پایه را پس از گرم نمودن درون ظرفی حاوی مواد پوشش پودری (Powder Coating) شناور می سازند. سپس بسته به نوع پایه و ماده پوشش به کار گرفته شده این قطعه را به منظور طی کردن باقی فرآیند در معرض پخت در گرمای درون کوره قرار می دهند.

تکنولوژی انجام پوشش پودری

همان گونه که پیش تر اشاره کردیم، فرآیند پوشش دهی سطح قطعه مورد نظر با به کارگیری پودرهای پلیمری به سه صورت پوشش دهی در بستر سیال، پوشش دهی در بستر الکترواستاتیکی و پوشش دهی با استفاده از تفنگ الکترواستاتیکی صورت می پذیرد.

تکنولوژی انجام پوشش پودری

تکنولوژی انجام پوشش پودری

کاربرد پوشش پودری

سال های متمادی است که استفاده از پوشش های پودری رواج چشمگیری یافته است. به کارگیری این پوشش ها توسط تعداد زیادی از مهندسان و صنعتگران پیشرفت این روش آبکاری فلزات را نشان می دهد. این دسته از آبکاری ها را غالبا در سطوحی نظیر سرامیک، چوب، پلاستیک و… و در ساخت بطری ها، اسکلت غرفه ها، داشبورد ماشین ها و… مورد استفاده قرار می دهند.

مزایا و معایب

سهولت به کار گرفتن این دسته از پوشش ها موجب محبوبیت آن ها در میان مصرف کنندگان شده است. این روش پوشش دهی را غالبا در زمینه های نیازمند پوشش های تک لایه مورد کاربرد قرار می دهند. لایه ای که با به کارگیری این روش ایجاد می شود، ضخیم بوده و در عین حال سطحی یکنواخت دارد. نمونه برگشتی پوشش دهی شده با روش پودری بسیار کم بوده و سودمندی بسیار بالایی دارد. این روش موجب رسوب و یا ته نشینی نشده و فاقد حلال در ساختار خود می باشد. خطرات بسیار ناچیز برای سلامتی از دیگر مزایای مهم روش پودری است.

از جمله حائز اهمیت ترین معایب پوشش های پودری می توان به مواردی نظیر آلودگی، تغییر رنگ و عدم تنظیم مشخصات پودر در هنگام ساخت اشاره کرد.

کاربرد پوشش پودری

کاربرد پوشش پودری

پوشش دهی فلزات بابایی، تجربه ای بی نظیر در صنعت آبکاری!

آبکاری فلزات بابایی یکی از بزرگ ترین مراکز عرضه خدمات آبکاری می باشد که مفتخر است با دریافت مناسب ترین هزینه آبکاری فلزات، بهترین خدمات را به شما عزیزان ارائه دهد. پوشش فلزات بابایی سبکی نوین در قیمت آبکاری فلزات و خدمات ارائه شده است. به آن اعتماد کنید!

  • پوشش فلزات بابایی بابایی
  • ۰
  • ۰

رنگ آمیزی الکتریکی (Electropainting) یکی از کاربردی ترین روش های پوشش فلزات است که اساس آن را جاذبه الکتریکی تشکیل می دهد. به عبارت دیگر در این نوع آبکاری رنگ و یا پوشش مورد نظر با استفاده از نیروی مغناطیسی به سطح قطعه فلزی موجود اتصال پیدا می کند. سطوحی که قصد رنگ آمیزی الکتریکی آن ها را داریم، دارای بار منفی هستند. این در حالی است که بار رنگ مورد استفاده مثبت می باشد. به هنگام اسپری نمودن رنگ بر روی سطح قطعه فلزی مورد نظر، ایجاد نیروی کشسانی میان بارهای مثبت و منفی زمینه اتصال آهنربا مانند رنگ و قطعه و ایجاد پوشش را فراهم می نماید.

به کارگیری روش رنگ آمیزی الکتریکی باعث ایجاد پیوندی قوی و دارای اثرات پیچیده می گردد. به این معنی که با استفاده از این فرآیند می توان نقاط سختی که امکان آبکاری و پوشش دهی آنان با سایر روش های پوشش فلزات میسر نیست، رنگ آمیزی نمود. اتصال رنگ به قطعات دارای اشکال هندسی پیچیده با کیفیت عالی و براقیت چشمگیر یکی از مهم ترین مزیت های این روش می باشد.

حال شاید این سوال ذهنتان را به خود مشغول کرده باشد که رنگ آمیزی الکتریکی را به منظور پوشش دهی چه سطوحی می توان مورد استفاده قرار داد؟

جالب است بدانید که استفاده از روش رنگ آمیزی الکتریکی برای هر نوع فلزکاری داخلی و یا خارجی که در زمینه معماری مورد استفاده قرار می گیرد، امکان پذیر است. استفاده از این نوع پوشش دهی غالبا در زمینه هایی نظیر سایبان های ورودی فلزی، راه پله های دارای ستون و نرده و کابینت های بایگانی رایج می باشد.

رنگ آمیزی الکتریکی (Electropainting)

رنگ آمیزی الکتریکی (Electropainting)

روش های انجام فرآیند رنگ آمیزی الکتریکی

همان گونه که پیش تر اشاره کردیم، رنگ آمیزی الکتریکی یکی از روش های پوشش دهی فلزات گوناگون با به کارگیری رنگ های آلی می باشد. بدین منظور جریان برق را با هدف رسوب دادن رنگ مورد نظر بر روی سطح قطعه فلزی موجود به کار می گیرند. اصلی ترین مبنای رنگ آمیزی الکتریکی رابطه میان بارهای مخالف و ناهمنام است. بر اساس این اصل مهم در طی انجام فرآیند ذرات دارای بارهای ناهمنام به سوی یکدیگر جذب می شوند.

در روش رنگ آمیزی الکتریکی قطعه فلزی مورد نظر را درون مخزن رنگ دارای بار مخالف قطعه غوطه ور ساخته و سپس جریانی الکتریکی و مستقیم به آن وصل می کنیم. جریان الکتریکی زمینه ای را فراهم می سازد که ذرات رنگ و ذرات موجود در سطح قطعه به دلیل دارا بودن بارهای مخالف جذب یکدیگر شده و بدین ترتیب رنگ موجود بر روی قطعه مورد نظر رسوب کند. گفتنی است که امکان رسوب گذاری رنگ در تمامی قسمت های فلز که عایق الکتریکی نیست، نفوذ نموده و لایه ای یک دست با ضخامت یکنواخت ایجاد می کند.

لازم به ذکر است که مخزن رنگ مورد استفاده در این روش رایج در صنعت آبکاری حاوی حدود ۸۰ تا ۹۰ درصد آب دیونیزه و بین ۱۰ تا ۲۰ درصد رنگ می باشد. جالب است بدانید که ذرات آب در این نوع پوشش دهی وظیفه حمل ذرات رنگ را عهده دار هستند. رنگ مورد استفاده در این روش شامل رزین و رنگدانه ها است. رزین های موجود در این رنگ ها اصلی ترین رکن لایه های رنگ ایجاد شده نهایی بر روی سطح فلز هستند که زمینه افزایش چشمگیر مقاومت این قطعات در برابر شرایطی نظیر خوردگی و زنگ زدگی را مهیا ساخته و استحکام و ماندگاری آن را افزایش می دهند.

تکنولوژی انجام رنگ آمیزی الکتریکی

بنابر آن چه تا به این جا مورد بحث قرار گرفت، این روش رنگ آمیزی با به کارگیری جریان برق و ایجاد شرایط جذب میان بارهای ناهمنام قابل انجام می باشد.

کاربرد رنگ آمیزی الکتریکی

رنگ آمیزی الکتریکی یکی از پر طرفدارترین روش آبکاری فلزات است که در زمینه های مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد. از جمله مهم ترین کاربردهای این روش می توان به کاربرد آن در ساخت یخچال فریزر، ماشین های لباسشویی، مبلمان های فلزی و صنایع خودروسازی اشاره نمود.

کاربرد رنگ آمیزی الکتریکی

کاربرد رنگ آمیزی الکتریکی

مزایا و معایب

موثر بودن هزینه آبکاری فلزات با انجام این روش یکی از مهم ترین مزایای آن می باشد. افزایش طول عمر قطعه مورد نظر و افزایش مقاومت آن در برابر خورده شدن و زنگ زدن از دیگر مزایای این رنگ آمیزی است. این روش علاوه بر این که موجب ایجاد لایه ای ضخیم بر سطح مورد نظر می گردد، زمینه پوشش دهی نقاط سخت را نیز مهیا می کند.

ایجاد ظاهر زیبا در اثر این نوع رنگ آمیزی یکی دیگر از فوایدی ست که موجب رواج استفاده از این روش شده است. ایجاد سطحی براق و درخشان باعث خلق زیبایی چشمگیری در قطعات می گردد. افزایش مقاومت و دوام، سازگاری با محیط زیست، سریع بودن، فاقد آلودگی بودن، فاقد محدودیت اندازه بودن و… مهم ترین مزایای این نوع رنگ آمیزی می باشد.

عدم امکان تغییر رنگ، هزینه های بالای سرمایه گذاری و نیاز به افراد متخصص و ماهر به منظور انجام فرآیند از جمله مهم ترین معایب روش فوق الذکر هستند.

پوشش دهی فلزات بابایی، لذت یکنواخی پوششی نو!

آبکاری فلزات بابایی یک از معتبرترین مراکز آبکاری می باشد که با دارا بودن سابقه ای درخشان و برخورداری از مواد اولیه مرغوب و پرسنل مجرب مفتخر است با اخذ کمترین قیمت آبکاری فلزات، بهترین خدمات آبکاری را به شما مشتریان عزیز ارائه دهد. پوشش فلزات بابایی، پیشنهاد ما به شما!

  • پوشش فلزات بابایی بابایی
  • ۰
  • ۰

الکترولاک (kacquring-Electro)

الکترولاک (kacquring-Electro) که امروزه آن را الکتروفورتیک نیز می نامند، نقطه ای مشترک میان آبکاری و رنگ آمیزی شناخته شده است. فرآیند الکترولاک از دو مرحله تشکیل شده است که در طی آن ها ذرات دارای بار موجود در یک سوسپانسیون تحت تاثیر میدانی الکتریکی به طرف الکترود دارای بار مخالف متمایل شده و حرکت نموده و در مرحله بعد به شکل فیلمی متراکم بر روی الکترود ذکر شده رسوب می کنند. این روش که تکنیکی چند منظوره محسوب می شود، قابلیت استفاده برای هر جامد پودری تشکیل دهنده یک سوسپانسیون پایدار را دارا می باشد.

گفتنی است که در این روش در صورتی که سوسپانسیون پایدار مورد نیاز تشکیل گردد، محدودیت هایی که ذرات دیگر ایجاد می کنند، فاقد اهمیت می باشد. جالب است بدانید که روش الکترولاک برای ذرات دارای تمامی سایزها نظیر ذرات میکرو تا ذرات نانو قابل استفاده است. این روش را همچنین بدون در نظر گفتن شکل هندسی ذره ها در زمینه های مختلف و موارد گوناگونی همچون مولکول های پلیمری، نانو تیوب ها، نانو لوله ها، نانو میله ها و نانو صفحه ها مورد کاربرد قرار می گیرند.

فرآیند انجام روش الکترولاک چندان طولانی نبوده و به سادگی قابل انجام است. از آن جهت که این روش کم دردسر بوده و و تجهیزات زیادی نمی طلبد، هزینه استفاده از آن نسبت به سایر روش های موجود در صنعت آبکاری به صرفه تر می باشد. از دیگر نکات مثبت آبکاری الکترولاک  می توان به پوشش دهی یکنواخت ایجاد شده و قابلیت کنترل میزان ضخامت پوشش اشاره کرد.

الکترولاک (kacquring-Electro) اصطلاحی مورد استفاده در رابطه با طیف وسیعی از فرآیندهای صنعتی همچون الکترو پوشش، پوشش دهی الکتریکی کاتدی، پوشش دهی الکتریکی آندی و حتی نقاشی الکتروفورتیک می باشد. لازم به ذکر است که این روش را غالبا با هدف اعمال پوشش بر روی قطعاتی که رسانای الکتریکی می باشند، به کار می برند. عامل اصلی مشخص کننده شرایط واقعی در این تکنیک پوشش فلزات و تجهیزات به کار گرفته شده در انجام آن تابع مواد رسوب داده شده می باشد. این روش و علی الخصوص نوع آبی آن یکی از رایج ترین روش های آبکاری در زمینه تجاری محسوب می شود. اما این به معنای بی اهمیت بودن الکترولاک غیر آبی نیست. زیرا استفاده از این نوع الکتروفورتیک در زمینه هایی نظیر تولید قطعات الکترونیکی و ساخت روکش های سرامیکی بسیار حائز اهمیت است.

الکترولاک (kacquring-Electro)

الکترولاک (kacquring-Electro)

تکنولوژی انجام فرآیند الکترولاک

همان گونه که پیش تر اشاره شد، فرآیند الکترولاک (kacquring-Electro) با به کارگیری جریان الکتریسیته بین الکترودهایی که در حمام حاوی محلول وجود دارند، صورت می پذیرد.

کاربرد فرآیند الکترولاک (kacquring-Electro)

روش الکترولاک  (kacquring-Electroرا به صورت صنعتی به منظور اعمال پوشش بر روی سطح قطعات فلزی به کار می گیرند. این نوع پوشش ها را غالبا در زمینه هایی نظیر پوشاندن بدنه و قطعه های خودروها، تراکتورها، تجهیزات و ادوات سنگین، دنده سوئیچ برقی، وسایل فلزی، ظرف های نوشیدنی، بست ها و دیگر وسایل فلزی متنوع و متعدد مورد استفاده قرار می دهند. این روش را همچنین در ساخت دی اکسید تیتانیوم که در کاربردهای تصفیه آب استفاده می شود و نیز در تولید فیلم های ضخیم به کار می برند. استفاده از فرآیند الکترولاک  (kacquring-Electro) در ساخت پیل های سوختی اکسید جامد یکی دیگر از کاربردهای الکترولاک   است که موجب محبوبیت این روش در میان مردم شده است.

 روش های انجام فرآیند الکترولاک

به منظور انجام این فرآیند قطعه فلزی مور نظر را به آرامی درون محلول پوشش موجود در یک حمام فرو برده و سپس جریان مستقیم الکتریسیته از طریق الکترودهای موجود در حمام اعمال می گردد. لازم به ذکر است که پوشش دهی به روش الکترولاک (kacquring-Electro) غالبا با به کارگیری ولتاژهای مستقیم ۲۵ تا ۴۰۰ ولت قابل انجام است. جالب است بدانید که قطعه فلزی مورد نظر که قصد پوشش دهی آن را دارند، یکی از الکترودها محسوب شده و الکترودهای ضد را نیز به منظور تکمیل ساختار مدار مورد استفاده قرار می دهند.

پس از این که رسوب دارای ضخامت مناسب بر روی قطعه شکل گرفت، آن را با هدف از بین بردن تاثیر حمام شستشو داده و پس از آن یک عمل پخت نیز بر روی آن انجام می دهند.

الکترولاک (kacquring-Electro)

الکترولاک (kacquring-Electro)

مزایا و معایب

روکش های ایجاد شده در اثر به کارگیری فرآیند الکترولاک  ضخامتی چشمگیر داشته و بسیار یکنواخت و فاقد تخلخل می باشند. امکان پوشش دهی اجسامی با اشکال هندسی پیچیده در این روش فراهم بوده و تمام حفره های داخلی و خارجی پوشش دهی می گردند.

سرعت پوشش دهی در این روش در مقایسه با سایر روش های پوشش دهی بالا بوده و خلوص نسبتا زیادی دارا می باشد. این روش را در طیف بسیار وسیعی از مواد همچون فلزات، سرامیک ها و پلیمرها مورد استفاده قرار می دهند. ترکیب و ضخامت پوشش در این تکنیک کنترلی ساده داشته و غالبا به صورت اتوماتیک صورت می پذیرند. نیاز به نیروی انسانی کمتر در مقایسه با سایر روش ها از دیگر مزایای روش الکترولاک (kacquring-Electro) می باشد.

لازم به ذکر است محصولاتی که با استفاده از روش الکترولاک پوشش دهی شده اند، سازگاری بیشتری با محیط زیست از خود به نمایش گذاشته اند.

آبکاری فلزات -پوشش دهی فلزات

آبکاری فلزات

 

آبکاری فلزات بابایی، انتخابی قابل اعتماد!

پوشش دهی فلزات بابایی یکی از معتبرترین مراکز پوشش دهی فلزات می باشد که مفتخر است با اخذ مناسب ترین قیمت آبکاری فلزات، متنوع ترین و با کیفیت ترین روش آبکاری فلزات را به شما عزیزان ارائه دهد. اگر خواهان پرداخت کمترین هزینه آبکاری فلزات و دریافت مرغوب ترین خدمات هستید، پوشش فلزات بابایی بهترین گزینه برای شما است!

  • پوشش فلزات بابایی بابایی